Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

КП ЛОР "Агроінвестиції"

Вівторок, 12 травня 2020, 12:34

Новоствореному комунальному підприємству Львівської облради шукають керівника

КП ЛОР "Агроінвестиції"

Андрій Вовк подав документи на посаду директора КП "Агроінвестиції".

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Андрій Вовк подав свою кандидатуру на посаду директора комунального підприємства Львівської обласної ради "Агроінвестиції". Зокрема, він публікував 4 травня на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Вовк зазначив, що минулоріч заробив 50076 грн зарплати у асоціації "Кластер "Деревообробна індустрія". Він зберігає 30 000 грн готівки, а у серпні 2019 року придбав за 245 000 грн автівку Mitsubishi Outlander 2010 року випуску. Із нерухомості у Вовка – квартира, житловий будинок та земельна ділянка у Дрогобичі.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року Львівська облрада створила КП ЛОР "Агроінвестиції", основним завданням якого буде переробка тваринницької продукції, а також воно займатиметься розвитком гірських територій.

Підприємство створили через те, що облрада отримала 16 млн грн грантових коштів, однією із умов якого було створення нового комунального підприємства, яке б займалося гірськими місцевостями й переробкою тваринницької продукції.

"Агроінвестиції" фінансуватимуться за кошти обласних програм, виділені на надання послуг із забою тварин (7,9 млн грн) й надання в оренду технічних засобів ягідним та молочним кооперативам (6,460 млн грн).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.