Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк у Дрогобичі

uk.wikipedia.org

Середа, 1 липня 2020, 12:00

Муніципальна варта Дрогобича зрубала дерева у місцевому парку

парк у Дрогобичі

Заступник директора "Муніципальної варти" Дрогобича зрубав і продав 98 дерев у парку імені Богдана Хмельницького.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Заступник директора "Муніципальної варти" Дрогобича з 1 березня по 27 листопада 2019 року зрубав і продав 98 дерев у парку імені Богдана Хмельницького, який Дрогобицька міська рада передала комунальному підприємству для охорони.

Як встановило слідство, чиновник зрубав дерева породи дуб, явір, граб, черешня, ялина, вартість яких становить понад 725 тис грн.

Дії чиновника кваліфіковано за ч.5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Наразі йому повідомлено про підозру. Крім цього, прокурори готують клопотання для обрання запобіжного заходу, а також встановлюють інших осіб, можливо причетних до вчиненого.

Санкція інкримінованої статті передбачає від 7 до 12 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскацію майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.