Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 23 липня 2020, 15:50

Популяризаторам діяльності Садового виписуватимуть статуетку зі складу

Андрій Садовий

У місті запровадять нову відзнаку міського голови Львова "Статуетка "Лев" для нагородження осіб, які мають особливі заслуги перед містом та Україною.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №269 від 22 липня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився запровадити нову відзнаку Львівського міського голови – "Статуетка "Лев".

"З метою відзначення видатних осіб, які мають особливі заслуги у розбудові незалежної України, утвердженні українських національних традицій, відстоюванні конституційних прав і свобод людини, які своєю самовідданою й жертовною громадською, науковою, дослідницькою і культурно-просвітницькою діяльністю зробили вагомий внесок у популяризацію Львова, запровадити відзнаку Львівського міського голови "Статуетка "Лев" – йдеться у розпорядженні.

Відзнаку "Статуетка "Лев" вручатиме особисто міський голова Львова з нагоди урочистих подій або заходів особам, які мають особливі заслуги перед Україною та Львовом у галузі розвитку науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров'я, за визначну благодійницьку, волонтерську, гуманістичну й громадську діяльність та патріотизм.

Наразі департамент "Адміністрація міського голови" має забезпечити виготовлення цієї відзнаки, а контроль за виконанням розпорядження Садовий поклав на директора цього департаменту Євгена Бойка.

Додамо, 4 квітня 2019 року на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про відзначення працівників культури Львова, зокрема ввели номінацію "Музейна подія року".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.