Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Ван Доеверен

Фб Ван Доеверен

П'ятниця, 25 вересня 2020, 10:12

Протестантська етика громадянки Ван Доеверен огорне Львівщину духовним капіталізмом

Наталія Ван Доеверен

Наталія Ван Доеверен балотуватиметься на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це повідомила політична партія "Духовна Україна" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 24 вересня, екс-заступниця керівника Львівської обласної клінічної лікарні Наталія Ван Доеверен зареєструвалася кандидаткою на посаду міського голови Львова.

Вітаємо Наталію Ван Доеверен з врученням посвідчення кандидата на посаду Львівського міського голови. Тепер офіційно почали боротьбу за можливість зробити життя львів'ян кращим і нарешті комфортним у власному місті" – йдеться у повідомленні.

Наталія Ван Доеверен також працювала помічницею першого заступника голови Львівської ОДА з питань підготовки до Євро-2012 у 2008 році та головною спеціалісткою департаменту зовнішньоекономічного співробітництва у Міністерстві аграрної політики України.

Додамо, раніше про участь у виборах на посаду голови Львівської ОТГ заявили: чинний міський голова Львова Андрій Садовий, лідер "Варти" Ігор Зінкевич, лідер громадської організації "Ідея нації" Остап Стахів та Тарас Кльофа, якого висунула партія "Слуга народу", екс-нардепка Оксана Юринець від партії "Удар", депутатка Львівської міськради від Української Галицької Партії Юлія Гвоздовичнардеп від партії "Голос" Ярослав РущишинРуслан Кошулинський від ВО ""Свобода, керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.