Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Матис

Фб Романа Матиса

Четвер, 24 вересня 2020, 15:15

Віггер Матис флекситься в Ратушу на едлібному хайпі

Роман Матис

Чиновник Львівської ОДА Роман Матис балотуватиметься на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це повідомив керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 24 вересня, Роман Матис зареєструвався кандидатом на посаду міського голови Львова.

"Бувають в житті і такі дні, коли замість обідньої перерви реєструєшся кандидатом на посаду міського голови Львова. Розраховую на вашу підтримку і голоси. Маю результати, якими можу похвалитися. Не представляю жодних політичних брендів" – написав Роман Матис.

Зазначимо, з 2016 року Роман Матис працює начальником управління інвестиційної політики Львівської ОДА. У листопаді 2015 року Матиса призначили радником тодішнього голови Львівської ОДА Олега Синютки, а з грудня того ж року він очолив управління інвестиційної діяльності Львівської ОДА.

Матис – громадський активіст, у 2015 році вступив до Блоку Петра Порошенка "Солідарність". У жовтні 2015 року балотувався у Львівську обласну раду від цієї партії у окрузі №1.

У 2019 році Роман Матис задекларував 255 тис грн зарплати та 3,2 млн грн готівки.

Додамо, раніше про участь у виборах на посаду голови Львівської ОТГ заявили: чинний міський голова Львова Андрій Садовий, лідер "Варти" Ігор Зінкевич, лідер громадської організації "Ідея нації" Остап Стахів та Тарас Кльофа, якого висунула партія "Слуга народу", екс-нардепка Оксана Юринець від партії "Удар", депутатка Львівської міськради від Української Галицької Партії Юлія Гвоздовичнардеп від партії "Голос" Ярослав Рущишин, Руслан Кошулинський від ВО ""Свобода.

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.