Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

конкурс мікропроектів

Понеділок, 30 листопада 2020, 16:23

На Львівщині стартувала реєстрація на конкурс мікропроектів-2021

конкурс мікропроектів

Подати заявку на участь у конкурсі можна буде до 1 лютого.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

З 30 листопада стартував прийом заявок на обласний конкурс проектів місцевих ініціатив на 2021 рік, що триматиме до 1 лютого 2021 року. 

Прийом документів здійснюється виключно на онлайн-платформі й проводиться за пріоритетами:

- освіта – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування;

- охорона здоров'я – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування (в тому числі придбання автотранспорту);

- культура – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування;

- вуличне освітлення – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція;

- інші пріоритети (об’єкти усіх форм власності, крім приватної (за винятком ОСББ)), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, облаштування об’єктів ПЗФ, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування;

- обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, благоустрій територій, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

Як пояснили у облраді, на наступний рік з переліку прілритетів забрали "спорт" і "безпеку", але охочі можуть подавати заявки за цими напрямками в межах розділу "інші пріоритети".

Гранична вартість проекту становить 500 тис грн, а гранична сума субвенції з обласного бюджету – 200 тис грн. Мінімальна вартість проекту, який може брати участь в конкурсі, – не менше 100 тис грн.

Нагадаємо, на початку листопада стало відомо, що Львівська ОДА прийняла рішення профінансувати конкурс проектів місцевих ініціатив не в повному обсязі. Зокрема, не профінансують 193 мікропроекти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.