Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

slk.kh.ua

П'ятниця, 21 грудня 2012, 14:53

Держсанепідемслужбу у Львівській області скоротять вдвічі з 1 січня 2013 року

Питання стану реформування Держсанепідслужби у Львівській області, та питання соціального  захисту вивільнюваних працівників Львівської міськдезстанції було обговорено на нараді у Львівській ОДА 21 грудня.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На нараді також було обговорена «доцільність організації новоутвореного комунального підприємства».

Деталі пропозицій прес-служба Львівської ОДА не уточнює, бо це не «панська справа» людською мовою розповісти про що саме йшлося на нараді.

Нагадамо, Державна санітарно-епідеміологічна служба в рамках адміністративної реформи майже вдвічі скоротить чисельність своїх працівників, штат яких зараз становить понад 50 тисяч осіб.

Реформування Держсанепідслужби здійснюється в межах адміністративної реформи, запровадженої Президентом України, указом якого від 9 грудня 2010 року було утворено Державну санітарно-епідеміологічну службу України як окремий центральний орган виконавчої влади.

Реформою передбачається, що з 1 січня 2013 року штат працівників територіальних органів Держсанепідслужби становитиме 29 996 осіб, у зв’язку з чим працівники закладів МОЗ, що ліквідуються, будуть переведені до штату цих органів.

Це скорочення планується провести за рахунок вакантних та немедичних посад, зокрема, технічного персоналу, а також планується омолодити кадри, адже наразі у цій системі працюють 10 тис. осіб літнього віку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.