Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Четвер, 17 грудня 2020, 14:00

З початку року на Львівщині відремонтували 278,2 кілометрів доріг

ремонт доріг на Львівщині

Олександр  Кубраков підбив підсумки "Великого будівництва" доріг на Львівщині.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив вчора, 16 грудня, на заході, присвяченому результатам програми "Велике будівництво" у Львівській області, голова Укравтодору Олександр Кубраков, Львівська служба автомобільних доріг змогла реалізувати заплановані на цей рік проекти.

Протягом цього року на Львівщині було відремонтовано та побудовано 278,2 км доріг, з них з них 256,4 км у верхньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття на об’єктах реконструкції, капітального ремонту, поточного середнього ремонту та поточного дрібного ремонту.

За його словами, ремонт траси Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, а також двох ділянок загальною довжиною майже 40 км автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна, допомогло створити маршрут від Львова до курортів Трускавець та Східниця.

Крім цього, був завершений ремонт автомобільних доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород від Ставчан до Самбора та М-06 Київ – Чоп на відрізку м. Сколе – с. Козьова, траси Н-09 Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів поблизу населених пунктів Давидів та Нові Стрілища.

Кубраков наголосив, що завдяки кредитам та грантам Євросоюзу, завершується ремонт прикордонної дороги О141003 Мостиська – Краковець, протяжністю 19,1 км, а також 20-кілометрової траси Т-14-20 Яворів – Грушів, а в наступному році почнеться будівництво об'їзної дороги навколо Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.