Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

megaobzor.com

Понеділок, 24 грудня 2012, 13:45

Рух на автодорогах Львівщини тимчасово обмежений

Сьогодні, 24 листопада, через різке погіршення погодних умов рух на автомобільних  на дорогах Львівщини тимчасово обмежений.

«Для забезпечення безпеки дорожнього руху службою автомобільних доріг Львівської області за погодженням з Державтоінспекцією введене тимчасове обмеження на рух вантажного та пасажирського транспорту на автомобільних дорогах загального користування Львівської області»,–  зазнаає він.

ДАІ закликає водіїв бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, враховувати погодні та дорожні умови. Також звертаємося до водіїв, які наразі прямують до Львівської області, призупинити рух й по можливості перечекати негоду на об’єктах придорожнього сервісу. ДАІ закликає водіїв бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, враховувати погодні та дорожні умови. Також звертаємося до водіїв, які наразі прямують до Львівської області, призупинити рух й по можливості перечекати негоду на об’єктах придорожнього сервісу.

Нагадаємо, ще із 16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.