Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

mignews.com.ua

Вівторок, 25 грудня 2012, 18:43

Депутати облради не хочуть собі грошей Колодія

Депутат Львівської облради від Фронту змін Ганна Костюк запропонувала розділити грошову допомогу, призначену з бюджету області для голови Львівської облради Петра Колодія між депутатами облради, однак ті цю пропозицію не підтримали. 

Таку пропозицію вона озвучила сьогодні, 25 грудня, під час обговорення обласного бюджету Львівської області на 2013, інформує кореспондент Варіантів

На думку Костюк, розділити півмільйона гривень грошової допомоги Колодія та заступників між депутатами облради буде справедливіше.

Депутатка попрохала внести цю пропозицію в протокол засідання

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик запропонував депутатам та присутнім на засіданні проголосувати пропозицію, однак жоден з присутніх її не підтримав.

Нагадаємо, відразу ж після обрання Петра Колодія головою Львівської облради, депутати проголосували за призначення йому щорічної матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та допомоги на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.