Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

kivertsi.in.ua

Четвер, 3 січня 2013, 10:43

Львівська ОДА затвердила проект землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок ТзОВ “Аквілон Енерго” під будівництво вітроелектростанцій

Львівська ОДА затвердила проект землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 49 років земельних ділянок ТзОВ “Аквілон Енерго” загальною площею 1,0004 га під будівництво вітроелектростанцій на території Верблянської сільської ради Яворівського району.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Михайла Костюка від 25 грудня 2012 року.

В оренду передаються землі із категорії земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, - зазначено у розпорядженні.

При цьому 1,0004 га під будівництво та обслуговування вітроелектростанцій формуються шляхом:

«Вилучення земельних ділянок площею 0,6935 га із користування державного підприємства “Новояворівське державне підприємство “Екотрансенерго”.

Переведенням земельних ділянок площею 0,3069 га пасовищ із категорії земель сільськогосподарського призначення в категорію земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення".

Нагадаємо, п’ять вітро-, дві сонячні електростанції та дві мініГЕС планують збудувати на Львівщині.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.