Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

statusface.ru

Четвер, 10 січня 2013, 13:37

Нардепи навесні матимуть місяць канікул

Згідно з графіком роботи Верховної Ради України на лютий-березень 2013 року, українські парламентарії матимуть майже місяць канікул весною.

Фото графіку роботи парламенту сьогодні, 10 січня, на своїй сторінці у Facebook оприлюднила народний депутат від ВО "Батьківщина" Леся Оробець. 

"Вперше за роки роздали до голосування, а не після. Пропонують не перепрацьовуватися. Місяць канікул на Великдень! Отакий політичний календар", - зазначила політик. 

Згідно з документом, робота другої сесії розпочнеться 5 лютого, а закінчиться 19 липня. У цей термін депутати мають провести пленарні засідання Ради (11 тижнів), роботу у комітетах (7 тижнів), роботу з виборцями (6 тижнів) та проведення "годин запитань до Уряду" (10 годин).

Нагадаємо, сьогодні, 9 січня, Верхона Рада України розпочала своє перше засідання у 2013 році. Спікер Володимир Рибак оголосив про створення двох міжфракційних об'єднань, в одне з яких увійшли більшість депутатів від Львівщини

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.