Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сільський голова

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 20 липня 2021, 15:30

На Червоноградщині сільський голова незаконно передав чотири гектари землі

сільський голова

Сільський голова підробив рішення сесї сільради і передав своїм родичам чотири гектари земельних ділянок на майже три мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Сільський голова підробив рішення сесї сільради та передав своїм родичам і іншим громадянам чотири гектари земельних ділянок на майже три мільйони гривень.

Як встановили правоохоронці, у жовтні-листопаді минулого року сільський голова одного з сіл Червоноградського району підробив рішення сесії сільської ради про передачу своїм родичам, зокрема дружині та онуку, а також іншим громадянам земельних ділянок загальною площею 4,02 га та вартістю 2,7 млн грн, що знаходяться на території одного із сіл колишнього Сокальського району.

Колишньому сільському голові повідомили про підозру у службовому підробленні та зловживанні владою (ч.1 ст.366, ч.2 ст.364 КК України).

Наразі тривають слідчі дії. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та накладення арешту на вищезгадані землі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.