Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Стрий-Ізварине

Служба автомобільних доріг

Середа, 21 липня 2021, 12:39

До Дня незалежності на Львівщині відремонтують 42 кілометри Дороги Єдності

Стрий-Ізварине

До 24 серпня триватиме капітальний ремонт дороги Стрий – Ізварине на всій протяжності в межах області та діятимуть обмеження руху.

Про це повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

 До 24 серпня діятимуть обмеження руху та здійснюватиметься перекриття руху на окремих ділянках автодороги М-30 Стрий − Ізварине.

Міжнародну трасу Стрий − Ізварине капітально відремонтують на всій протяжності в межах Львівської області, тобто 42 кілометри дороги. Також відремонтують 5 мостових переходів.

У області дорожники працюють від межі Івано-Франківської області в сторону Ходорова та від Жидачева в сторону Стрия. Проводяться ремонтно-будівельні роботи на двох мостових переходах у Жидачеві та Залісках. На об’єкті одразу працює кілька дорожніх бригад, залучено понад 170 одиниць дорожньої техніки.

Нагадаємо, Максим Козицький погодив проєктну документацію із ремонту частини дороги Турка – Лопушанка вартістю у 164 мільйони гривень.

Раніше на Львівщині визначилися із переліком доріг, які ремонтуватимуть цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.