Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міжнародний економічний форум

Понеділок, 13 вересня 2021, 14:35

Київська компанія проведе ХХ Міжнародний економічний форум у Львові за майже мільйон гривень

Міжнародний економічний форум

Львівська ОДА уклала з ТОВ "Дипломат сервіс плюс" договір на послуги з організації та проведення ХХ Міжнародного економічного форуму вартістю майже 980 тис грн.

У четвер, 9 серпня, департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації за результатом закупівлі у системі ProZorro  уклав з ТОВ "Дипломат сервіс плюс" договір на послуги з організації та проведення ХХ Міжнародного економічного форуму загальною вартістю 976 677,20 грн.

Аукціон стартував 19 серпня, у ньому взяли участь дві компанії − ТОВ "Дипломат сервіс плюс" та ТОВ "Глобал Івентс", які оцінили свої послуги у 976 677,2 грн та 984 450 грн відповідно.

Як вказано у закупівлі, компанія має надати послуги із:

- організаційного забезпечення (візуальне оформлення приміщення, забезпечення присутності учасників, модераторів, спікерів, розроблення концепції оформлення та проведення заходу) − 115 216,8 грн;

- рекламної кампанії (розроблення PR-кампанії, комунікаційного плану) − 114 000 грн;

- технічного забезпечення (звукове забезпечення, світлове забезпечення, сценічне забезпечення, монтаж, демонтаж обладнання) − 221 800 грн;

- забезпечення організації додаткових заходів форуму − 76 800 грн;

- кейтерингові послуги − 277 540 грн;

- висвітлення інформації про проведення форуму − 25 800 грн;

- забезпечення роботи двох перекладачів-синхроністів, забезпечення роботи технічної системи синхронного перекладу на 800 учасників, забезпечення обслуговуючим персоналом − 45 120 грн;

- забезпечення залу для проведення основної частини форуму, забезпечення приміщення для виставкових заходів, забезпечення приміщень для реєстрації та харчування учасників, функціонування гардеробу − 100 400,4 грн. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Дипломат сервіс плюс" зареєстроване у 2012 році в Києві, основний вид діяльності − надання інших допоміжних комерційних послуг, н. в. і. у. Засновники − Наталія Кушнерська та Софія Кудіна. Компанія вперше виграла у закупівлі.

Зазначимо, Софія Кудіна є дружиною першого заступника Голови Фонду державного майна України Дениса Кудіна. Також у 2019 році в інтерв'ю повідомлялось, що Софія Кудіна є партнером консалтингової компанії з побудови бізнесу та кар'єри в Об'єднаних Арабських Еміратах DS Group та туристичної агенції Happy Days Travel.

Нагадаємо, на початку серпня департамент економічної політики Львівської ОДА оголосив закупівлю у системі ProZorro на послуги з організації та проведення ХХ Міжнародного економічного форуму. Очікувана вартість закуплі становила 1 млн грн.

Додамо, сьогодні заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик розповів, що на проведення XX Міжнародного економічного форуму витратять понад мільйон гривень, а всю інформацію про кошторисні видатки оприлюднять після проведення заходу.

На ювілейному ХХ Міжнародному Економічному Форумі Львівська ОДА, Львівська обласна рада та West Ukrainian Business Club планують зібрати понад 15 спікерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.