Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Годик

Понеділок, 13 вересня 2021, 13:45

Годик відмовився озвучити вартість проведення ХХ Міжнародного економічного форуму

Андрій Годик

Інформацію про кошторисні видатки на ХХ Міжнародний економічний форум оприлюднять після проведення заходу.

Про це повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик під час брифінгу щодо проведення ювілейного XX Міжнародного економічного форуму.

Сьогодні, 13 вересня, заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик розповів, що на проведення XX Міжнародного економічного форуму витратять понад мільйон гривень, а всю інформацію про кошторисні видатки оприлюднять після проведення заходу.

"Підводити підсумки в частині вартості форуму в дійсності можна буде після його завершення. Ми готові максимально відкрито і публічно висвітлити всю інформацію в частині кошторисних видатків на вказаний захід. Але чи проводиться вказаний форум в тому числі із залученням коштів спонсорів, приватного бізнесу? Так, проводиться.

Я знаю точну цифру, але щоб її озвучувати, давайте закінчиться форум і всі цифри підведемо. Понад мільйон" − повідомив Андрій Годик.

XX Міжнародний економічний форум відбудеться у четвер, 16 вересня, на Арені "Львів". Планується, що участь у заході візьме понад дві тисячі учасників, зокрема представники дипломатичного корпусу, українського бізнесу, провідних міжнародних компаній, а також торгових місій з більш ніж 20 країн світу.

У межах форуму заплановано три панельні обговорення:

- "Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного розвитку" (за участі норвезького економіста, професора технологій управління та стратегій розвитку Таллінського технічного університету Естонії Еріка Райнерта, Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, Президент ТПП України Геннадія Чижикова);

- "Львівщина: капіталізація через додану вартість" (за участі ректора УКУ отця Богдана Праха, диригентки Оксани Линів, співвласниці та голови наглядової ради "Компанія Ензим" Олени Вовк, співвласника і члена ради директорів компанії SoftServe Тараса Кицмея, співзасновник Холдингу емоцій "!FEST" Андрія Худо);

- "Інвестиції в цінності" (за участі представників бізнесу).

Також під час XX Міжнародного економічного форуму відбудеться ярмарок донорів від департаменту міжнародної технічної допомоги, виставки Startup Expo та Business Expo.

На ювілейному ХХ Міжнародному Економічному Форумі Львівська ОДА, Львівська обласна рада та West Ukrainian Business Club зберуть понад 15 спікерів.

Зазначимо, в пресслужбі Львівської облради повідомили, що Львівська обласна рада виділила на проведення ювілейного XX Міжнародного економічного форуму 980 тисяч гривень.

Нагадаємо, на початку серпня департамент економічної політики Львівської ОДА оголосив закупівлю у системі ProZorro на послуги з організації та проведення ХХ Міжнародного економічного форуму. Очікувана вартість закуплі становила 1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.