Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 24 вересня 2021, 12:07

Львівська міськрада доплачуватиме по дві тисячі щомісяця репресованим особам

Львівська міськрада

Виконком Львівської міської ради вирішив доплачувати по 2 тис грн щомісяця до пенсії репресованим особам.

Сьогодні, 24 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання щомісячної доплати до пенсії особам, реабілітованим відповідно до Закону України "Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років".

Відповідно до документа, щомісячну доплату до пенсії у розмірі 2 тис грн отримуватимуть люди, яких "було піддано репресіям у формі позбавлення або обмеження волі чи примусового безпідставного поміщення до психіатричного закладу за рішенням позасудового або іншого репресивного органу".

Доплати до пенсії надаватимуть з 1 жовтня 2021 року.

Управліня соціального захисту Львівської міськради має подати на розгляд міської ради проект ухвали про внесення відповідних змін до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської МТГ. 

Нагадаємо, у Львівській МТГ до 30-ї річниці Незалежності виплатили по 1000 грн одноразової матеріальної допомоги реабілітованим громадянам.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.