Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 18 серпня 2021, 16:02

У Львові реабілітовані громадяни отримають матеріальну допомогу до Дня незалежності

Львів

У Львівській МТГ до 30-ї річниці Незалежності виплатять по 1000 грн одноразової матеріальної допомоги реабілітованим громадянам.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України 1 246 мешканців Львівської МТГ отримають одноразову матеріальну допомогу по 1 000 грн. На цю виплату у міському бюджеті Львова передбачили 1 246 000 грн.

Згідно із розпорядженням міського голови Львова Андрія Садового, з міського бюджету Львова одноразову матеріальну виплату нададуть громадянам, які реабілітовані відповідно до Закону України "Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років" (крім ветеранів УПА, які отримують пільги з міського бюджету Львівської МТГ).

Усі виплати здійснить управління соціального захисту в межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова.

Зазначимо, торік матеріальну допомогу з нагоди 29-ї річниці Незалежності України отримала 1261 особа.

Нагадаємо, у липні для 221 медика, які захворіли на Covid-19, виділили майже 5 млн грн допомоги з бюджету Львова. А у червні дітям з інвалідністю Львівської МТГ виплатили по тисячі гривень матеріальної допомоги до Дня захисту дітей.

 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.