Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

П'ятниця, 28 травня 2021, 12:30

У Львові більше три тисячі дітей з інвалідністю отримають по тисячі гривень

діти

Дітям з інвалідністю Львівської МТГ виплатять по тисячі гривень матеріальної допомоги до Дня захисту дітей.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Влада Львова виплатить дітям з інвалідністю, які мешкають у Львівській міській територіальній громаді матеріальну допомогу в розмірі одна тисяча гривень кожному. Всього з нагоди Міжнародного дня захисту допомогу отримають 3079 дітей з інвалідністю.

На виплати у міському бюджеті передбачено 3 079 000 грн. Допомогу виплатить управління соціального захисту в межах комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова.

Також з нагоди Дня захисту дітей, структурні підрозділи та підпорядковані бюджетні установи управління соціального захисту Львівської міськради проведуть низку заходів: квести, екскурсії, кіноперегляди та різні активності. Заходи пройдуть з дотриманням карантинних обмежень.

Нагадаємо, у квітні для 222 медиків, які захворіли на Covid-19 чи лікують таких пацієнтів, виділили 4,2 млн грн допомоги з бюджету Львова.

Додамо, у травні міська влада погодила виплатити матерям і батькам загиблих воїнів АТО/ООС з нагоди Дня матері та Дня батька по 10 тисяч гривень, а виконком виділив 11,5 мільйонів гривень на матеріальну допомогу учасникам АТО та розширив дію програми на контрактників з числа внутрішньо переміщених осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.