Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

Понеділок, 27 вересня 2021, 16:23

Львівводоканал замахнуся на голлівудський пеплум про свій коханий канал

Львівводоканал

Львівводоканал замовив за 90 тисяч гривень документальний фільм про свою історію.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило закупівлю у системі ProZorro на послуги зі створення документального відеофільму, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 30 вересня, а вартість закуплі становить 90 000 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має виготовити документальний фільм про історію та діяльність ЛМКП "Львівводоканал" хронометражем від 5 до 10 хвилин.

Зйомки фільму мають охопити 15 локацій у Львові та Львівській області.

Також відеозйомки передбачають, але не обмежуються, включення таких матеріалів як актуальні інтерв'ю, коментарі, художні сюжети про історію та діяльність ЛМКП "Львівводоканал".

Додамо, у квітні цього року "Львівводоканал" замовив за 95 тисяч гривень дизайнерський проект з реставрації коридорів адмінбудівлі на вул. Зеленій.

У квітні 2019 року в.о. директора ЛМКП "Львівводоканал" призначили Дмитра Ваньковича, який працював заступником директора з економічних питань ЛМКП "Львівводоканал". Натомість Валентина Вольського звільнили з посади очільника "Львівводоканалу" та призначили директором ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.