Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валентин Вольський

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 9 квітня 2019, 11:37

"Львівтеплоенерго" очолить екс-керівник "Львівводоканалу"

Валентин Вольський

Валентина Вольського звільнили з посади очільника "Львівводоканалу" та призначили директором ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак представив нового директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Валентина Вольського, який досі очолював ЛМКП "Львівводоканал". 

Натомість, в.о. директора ЛМКП "Львівводоканал" призначено Дмитра Ваньковича, який працював заступником директора з економічних питань ЛМКП "Львівводоканал".

Нагадаємо, Валентин Вольський очолював ЛМКП "Львівводоканал" з квітня 2013 року. Раніше він працював головним інженером ЛМКП "Львівводоканал", заступником головного інженера ТЕЦ-1 ЛМКП "Львівтеплоенерго" та головою правління ВАТ "Львівгаз".

До нього обов’язки директора "Львівводоканалу" виконував Степан Пакіж, який до жовтня 2018 року був директором ЛМКП "Львівтеплоенерго". Його звільнили з посади через судову справу: на початку червня 2018 року чиновника запідозрили у вчинені службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.