Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Понеділок, 8 листопада 2021, 12:13

У Львові запровадили спеціальний режим входу до Ратуші

Львівська міськрада

З 8 листопада до будівель Львівської міськради впускатимуть лише людей з Covid-сертифікатом та негативним ПЛР-тестом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міська комісія з ТЕБ і НС запровадила з 8 листопада окремий режим допуску до адміністративних будівель Львівської міської ради.

Впродовж 8-14 листопада керівники підрозділів мерії мають довести нові правила до працівників та забезпечити систему контролю, а з 15 листопада допуск для до адмінбудівель буде лише за умови наявності сертифікату про вакцинацію або негативного тесту, або довідки про перенесення захворювання на ковід.

"Одне з рішень комісії стосувалося режиму роботи органів виконавчої вали і режиму роботи і режиму допуску до адміністративних будівель і приміщень Львівської міської ради. Прийнято рішення, що з 8 листопада, буде запроваджено окремий режим допуску до адміністративних будівель міської ради – Ратуші, районних адміністрацій, всюди, де знаходяться управління Львівської міської ради" – наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, до 15 числа кожен керівник має визначити особу, відповідальну за контроль людей, які заходять в адміністративні будівлі, щодо наявності у них сертифікатів вакцинації, негативних тестів чи довідок про перенесений коронавірус.

"Обмеження вступають в дію з 8 листопада, тиждень часу буде режим підготовки, і повноцінний режим вступає в дію з 15 листопада" – пояснив Москаленко.

Нагадаємо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а з 21 жовтня для проїзду у транспорті міжобласного сполучення потрібно мати сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу або свіжий тест на Covid-19.

Також з 30 жовтня у Львові закрили всі заклади культури, натомість ресторанам й салонам краси дозволили працювати за умови повної вакцинації працівників та відвідувачів. Пізніше у місті частково дозволили роботу музеїв та галерей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.