Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

музей у Львові

Четвер, 4 листопада 2021, 10:46

У Львові частково дозволили роботу музеїв та галерей

музей у Львові

Львів'янам дозволили відвідувати музеї та галереї за умови дотримання певних вимог.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 3 листопада, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій дозволила з 4 листопада роботу музеїв та галерей, однак лише для індивідуальних відвідувачів. 

"Комісія прийняла рішення дозволити відвідування музеїв та галерей індивідуальними відвідувачами без проведення екскурсій за умови наявності у всіх працівників та відвідувачів документу, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або негативного ПЛР-тесту на Covid-19, або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу, яке проведено не пізніше як за 72 години до відвідування закладу, або документу від лікаря про наявність протипоказань, або про перенесення хвороби, дійсний 180 днів з дня виявлення захворювання" – йдеться у повідомленні.

Приймати відвідувачів установи зможуть в розрахунку 1 людина на 10 кв.м або не більше 50% заповненості площі приміщення.

Нагадаємо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а з 21 жовтня для проїзду у транспорті міжобласного сполучення потрібно мати сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу або свіжий тест на Covid-19.

Також з 30 жовтня у Львові закрили всі заклади культури, натомість ресторанам й салонам краси дозволили працювати за умови повної вакцинації працівників та відвідувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.