Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шмізерів

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 3 грудня 2021, 15:54

З наступного тижня вулицю Шімзерів відкриють для проїзду

вул. Шмізерів

На вул. Шімзерів завершили ремонтні роботи, вулицю відкриють для проїзду транспорту з 9 грудня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 9 грудня вул. Шімзерів планують відкрити для проїзду транспорту. Як заявив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк, на вулиці залишається облаштувати освітлення і встановити дорожні знаки.

"Усі роботи, що стосуються дорожнього покриття, на вул. Шімзерів завершені. У повному обсязі вже виконано роботи із облаштування пішохідного тротуару та встановлено стійки, на які буде прикріплено дорожні знаки. Також на вул. Шімзерів заплановано висадити зелені насадження, змонтувати опори зовнішнього освітлення, встановити антипаркувальні стовпці та нанести дорожню розмітку. Плануємо виконати ці роботи до 9 грудня і відкрити вулицю для проїзду транспорту" – пояснив Микола Власюк.

Нагадаємо, вул. Шімзерів закрили для проїзду транспорту у квітні цього року. Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Вельт Капітал" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Роботи на ділянці від вул. Пекарська до вул. Мечникова відбуваються в межах проекту реконструкції вул. Пекарська.

Загальна вартість виконання робіт становить 109,3 млн грн.

Додамо, ремонт вулиці Пекарської стартував у листопаді 2020 року. Тоді ж перекрили для транспорту відрізок від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.