Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Павлів

Фб Павліва

Понеділок, 10 січня 2022, 13:19

Садовий призначив нового керівника управління інвестицій та проектів міськради

Андрій Павлів

Управління інвестицій та проектів очолить Андрій Павлів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Андрій Павлів, який до сьогодні очолював ЛКП "Львівське конференц-бюро", призначили керівником управління інвестицій та проектів.

Натомість попередній керівник цього управління Роман Старецький переходить на позицію позаштатного радника міського голови з питань інвестиційної політики.

"Маємо новий етап у розвитку управління інвестицій та проектів Львівської міської ради. Андрій Павлів керуватиме управлінням до проведення конкурсу на цю посаду. До сьогодні він обіймав посаду керівника ЛКП "Львівське конференц-бюро" – зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зазначимо, Андрій Павлів очолив ЛКП "Львівське конференц-бюро" у 2018 році, до цього з 2014 року він був заступником директора з маркетингу цього комунального підприємства. У 2010-2012 роках працював провідним менеджером з маркетингу подій ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012", а до цього працював менеджером у філії ВАТ КБ "Надра".

Згідно із його декларацією про доходи за 2021 рік, Павлів минулоріч заробив 580 472 грн зарплати, а його дружина – 699 412 грн від зайняття підприємницькою діяльністю та ще 81 500 грн становила зарплата. Павлів з 2020 року має квартиру, паркомісце і нежитлову будівлю у Львові, а його дружина є співвласницеюоднієї квартири у Львові та придбала ще одне житло у будинку, який ще не здали в експлуатацію.

Минулоріч Андрій Павлів придбав за 209 674 грн автівку Peugeot 308.

Додамо, у квітні 2017 року на сесії Львівської міської ради депутати погодили перейменування ЛКП "Агенція з підготовки подій" в ЛКП "Львівське конференц-бюро" (займається організацією подій та фестивалів у місті) та збільшення статутного капіталу цього підприємства.

До Павліва комунальне підприємство очолювала Ліна Остапчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.