Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Павлів

Facebook Андрія Павліва

Середа, 5 вересня 2018, 11:40

Садовий призначив нового організатора з проведення фестивалів у Львові

Андрій Павлів

ЛКП "Львівське конференц-бюро" замість Ліни Остапчук очолить Андрій Павлів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 6 вересня директором ЛКП "Львівське конференц-бюро" призначать Андрія Павліва, який з 2014 року й до цього часу обіймав посаду заступника директора з маркетингу ЛКП "Львівське конференц-бюро".

Зазначимо, Андрій Павлів раніше працював провідним менеджером з регіонального розвитку ЛКП «"Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012", а у 2007-2010 раках був менеджером із роботи з малим та середнім бізнесом Філії ВАТ КБ "Надра".

Згідно із його декларацією про доходи за 2017 рік, Павлів заробив 244 635 грн доходу, має 85 000 грн готівки і придбав квартиру у новобудові у Львові (будинок ще не здали в експлуатацію).

Нагадаємо, у квітні 2017 року на сесії Львівської міської ради депутати погодили перейменування ЛКП "Агенція з підготовки подій" в ЛКП "Львівське конференц-бюро" (займається організацією подій та фестивалів у місті) та збільшення статутного капіталу цього підприємства.

А у липні минулого року ЛКП "Львівське конференц-бюро" для службових потреб виділили приміщеня на площі Ринок, 1, у Львівській міській раді.

До цього призначення, комунальне підприємство очолювала Ліна Остапчук.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.