Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ліцей ім. С.Крушельницької

google.com.ua

П'ятниця, 17 червня 2022, 16:10

Ліцей імені С.Крушельницької через воєнний стан відмінив закупівлю роялю

ліцей ім. С.Крушельницької

Музичний ліцей імені С.Крушельницької скасував закупівлю концертного рояля вартістю шість мільйонів гривень.

Львівський державний музичний ліцей імені С.Крушельницької скасував тендер у системі ProZorro на концертний рояль, який переможець тендеру мав доставити ліцею до 16 травня 2022 року.

Аукціон стартував у квітні, однак тендер вартістю 6 135 000 грн скасували через відсутність фінансування на час дії воєнного стану.

Як йшлося у закупівлі, довжина рояля повинна була становити не менше, ніж 278 см, ширина – від 157 см, а вага – від 500 кг. Музичний інструмент мав мати від 88 клавіш, виготовлених із суцільної ялини, бути повністю чорним з подвійними колесами.

Гарантія на рояль мала становити не менше 5 років. У закупівлю також входили доставлення, встановлення та настроювання інструмента.

Нагадаємо, на території музичного ліцею ім.Соломії Крушельницької, що знаходиться на вул. Зеленій, 10, хотіли збудувати Перший акустичний концертний зал в Україні. Кошторисна вартість проєкту – майже 44 млн грн. Зал мав бути двоповерховим та повинен був вмістити 260 – 290 глядачів.

Додамо, у 2019 році Львівська Опера замовила арфу з червоного дерева за 1,5 млн грн у підприємниці з Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.