Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оперний театр

Вівторок, 3 грудня 2019, 16:47

Львівська Опера відганятиме звуками арфи злих вовків від чемних онучок

Оперний театр

Львівська Опера замовила арфу з червоного дерева за 1,5 млн грн у підприємниці з Києва.

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької провів тендер у системі ProZorro на придбання музичних  інструментів – арфи, яку переможець тендеру має привезти до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 15 листопада, участь у ньому взяли ФОП Ірина Ходоровська та ТзОВ "Грандпіано", які запропонували продали арфу за 1 565 000 грн та  1 569 900 грн відповідно. Переможцем обрали Ірину Ходоровську, а очікувана вартість послуг становила 1 120 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, арфу придбають за власні кошти театру. Вона має бути з червоного дерева, висотою не менше 187 см та вагою не більше 37 кг.

За даними порталу YouControl, киянка Ірина Ходоровська займається підприємницькою діяльність з 2008 року, зокрема посередництвом у торгівлі товарами широкого асортименту.

Нагадаємо, у квітні цього року Львівська ОДА надала в постійне користування  Львівському оперному театру ім. Крушельницької земельну ділянку у центрі міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.