Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оперний театр

Понеділок, 15 квітня 2019, 17:25

Оперному театру Львова передали приміщення художньої майстерні

Оперний театр

Львівська ОДА надала в постійне користування земельну ділянку Львівському оперному театру ім. Крушельницької у центрі міста.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки від 15 квітня 2019 року.

Так, розпорядженням Львівському національному академічному театру опери та балету імені Соломії Крушельницької надано в постійне користування земельну ділянку площею 0,1058 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (для обслуговування існуючої будівлі).

 

Ділянка розташована у Львові на вул. П. Куліша, 6-а. Раніше театр користувався цим приміщенням, оскільки там розсташовані художньо–виробничі майстерні, але воно не було його власністю.

За даними YouControl, з лютого 2017 року керівником Львівської національної опери є Василь Вовкун. З 2007 по 2010 рік він був на посаді міністра культури і туризму України в уряді Тимошенко.

Нагдаємо, у квітні, у Львові провалили закупівлю на ремонт фонтану біля Оперного театру.

Додамо, у січні ресторан "Лівий берег" у підвалі Львівської опери припинив своє існування, а на його місці підприємці планують відкрити перший у своїй мережі коктейль-бар. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.