Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Лівий Берег

fest.lviv.ua

Вівторок, 29 січня 2019, 10:05

!Fest закриває Лівий Берег

Лівий Берег

Ресторан "Лівий берег" у підвалі Львівської опери припинив своє існування.

Про це повідомляє прес-служба Холдингу емоцій !Fest.

Учора, 28 січня, холдинг емоцій !FEST закрив свій перший клубний заклад з постійними мистецькими подіями "Лівий берег". На думку власників, наразі він втратив свою актуальність.

"З того часу у нашій мережі з’явилось декілька івент-холів: !FESTrepublic, дворик Львівської копальні кави. Вони більш пристосовані та більші за Лівий берег. Ми проводимо там постійну концертну діяльність, вирішили сконцентрувати свої зусилля саме на цих просторах. Власне, тому ми вирішили припинити діяльність закладу у цьому форматі" – ідеться у повідомленні.

Однак, на місці "Лівого Берегу" підприємці планують відкрити перший у своїй мережі коктейль-бар. 

"Над цим баром ми працювали досить довго – вже є близько двадцяти коктейлів, які здивують найдосвідченіших поціновувачів. Наприклад інноваційний VR коктейль – експерименти не лише з напоями, а й з доданою реальністю. Образ та маски головного бармена ми розробляли разом іх харківським художником Бобом Бассетом, який відомий спільними проектами з рок-гуртами Metallica та KORN" – додають власники.

Нагадаємо, що 22 грудня 2018 року !Fest відкрив 12-ий ресторан на площі Ринок.

Також нещодавно Холдинг емоцій !Fest став власником ресторану "Ратуша", який знаходиться під кабінетом міського голови Львова Андрія Садового. Також липні цього року холдинг емоцій !Fest став співвласником кав'ярні "Дзиґа".

Новий ресторан стане 12 закладом !Фесту на Площі Ринок, де, окрім нього, вже є такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки" та ресторан "Ратуша".

Також в околицях Площі Ринок знаходяться ще такі заклади Холдингу емоцій !Fest: Дім легенд, Під Золотою Розою (Староєврейська), Мазох-café, Львівська майстерня шоколаду (Сербська), Гасова лямпа, Дзиґа (Вірменська), Старенький трамвай (Площа Галицька), Реберня під "Арсеналом" (Підвальна), кафе-пекарня "Пошта на Друкарській" (Друкарська), Пструг, хліб та вино (Братів Рогатинців), Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости (Валова). Також на Підвальній розташована Туристично-івентова компанія Just lviv It!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.