Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Городок

drymba.com

П'ятниця, 11 лютого 2022, 13:10

У Городку відкриють об'єднаний трудовий архів

Городок

З квітня у Городку запрацює об'єднаний трудовий архів.

Про це повідомила пресслужба Комарнівської територіальної громади.

Вчора, 10 лютого, у Городку обговорили рішення про створення об'єднаного трудового архіву.

Як наголосили у Комарнівській ОТГ, через ліквідацію місцевого трудового архіву Городоцького району мешканці Городоцької, Комарнівської та Великолюбінської громад не можуть вчасно і належно оформити документи та подати їх в управління Пенсійного фонду України для призначення пенсії за віком.

"У зв'язку з цим, виникла необхідність утворення комунальної установи "Об'єднаний трудовий архів". Городоцька міська рада виступила з пропозицією утворення даної установи на умовах співфінансування. Представники Комарнівської та Великолюбінської громад підтримали дану ініціативу" – йдеться у повідомленні.

Новий об'єднаний трудовий архів має запрацювати у квітні цього року.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.