Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проєкт "Організаційна підтримка місцевого незалежного медіа"

Четвер, 21 жовтня 2021, 15:35

Проєкт підтримки журналістів у місцевих громадах стартує на Львівщині

проєкт "Організаційна підтримка місцевого незалежного медіа"

Проєкт "Організаційна підтримка місцевого незалежного медіа" реалізується за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом".

Громадська організація "Центр соціальних ініціатив "Атом" у партнерстві з інформаційною агенцією "Варіанти" оголошує набір учасників на десятиденний тренінговий онлайн-курс про основи новинної журналістики, медіаправа та медіаграмотності.

Відбір учасників проєкту триватиме до 1 листопада.

Керівник проєкту Ольга Шалайська наголосила на тому, що його мета – створити умови та підтримати розвиток журналістики в громадах Львівщини, і так покращити якість масової комунікації як в середині самих громад, так і на регіональному рівні.

"Сьогодні в громадах відбуваються важливі процеси, які розпочала реформа децентралізації. Поява у громадах медійників, які володіють основами новинної журналістики, медіаправа та медіаграмотності сприятиме формуванню якісної комунікації, а також підвищить контроль громади за процесами", – переконана вона. 

Організатори запрошують 20 юнаків та дівчат віком 19-24 роки з Львівської області до участі у конкурсному відборі на тренінговий курс.

Після закінчення курсу 10 найкращих учасників зможуть пройти тримісячне стажування в редакції ІА "Варіанти" та отримати авторські гонорари за виконану роботу.

Кінцева дата для надсилання АНКЕТИ – 1 листопада 2021 року.

Про результати відбору всім, хто зголоситься, повідомлять персонально не пізніше 5 листопада.

Якщо ж виникнуть питання щодо проєкту, то прохання звертатися на електронну адресу atom.ngo@gmail.com.

Проєкт реалізується у партнерстві з кафедрою нові медіа ЛНУ ім. Івана Франка та Львівським регіональним відділенням Асоціації міст України.

Нагадаємо, що ГО "Атом" раніше реалізував проєкт "Яскрава ідея в її руках" за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва SDC.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.