Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Буськ

Понеділок, 21 лютого 2022, 10:07

На території Буської та Красненської ОТГ зафіксували випадки сказу у тварин

Буськ

З початку року у селах Буської та Красненської громади виявили три випадки сказу у тварин.

Про це повідомила пресслужба Буської міської ради.

З початку цього року у місті Буськ та селах Балучин і Задвір’я на території Буської та Красненської ТГ Золочівського району зафіксували три випадки сказу у тварин.

"У зв’язку із ускладненням епізоотичної ситуації щодо сказу тварин на території Золочівського району з початку 2022 року зафіксовано три випадки сказу тварин, а саме у м. Буськ, с. Балучин та  с. Задвір’я. Буський відділ Золочівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області просить громадян ознайомитися з пам’яткою "Обережно сказ!" та сприяти працівникам державної ветеринарної медицини у проведені вакцинації домашніх тварин" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року у Буську запроваджували карантин через сказ у тварин.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.