Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

П'ятниця, 25 лютого 2022, 10:47

На Арені Львів розгорнули центр для тимчасово переміщених осіб

Арена Львів

У місті розгорнули центр для тимчасово переміщених осіб на стадіоні "Арена Львів", також працюють сім центрів гуманітарної допомоги у Львові.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"Центр для тимчасово переміщених осіб розгорнутий на стадіоні "Арена Львів". Ми готові приймати людей. Розгорнуті сім центрів гуманітарної допомоги. На даний момент також на вул. Франка, 156 розгорнутий центр для навчання парамедиків, тому кожен, хто готовий надавати першу медичну допомогу, запрошую також для проходження таких курсів" – наголосив Козицький.

За його словами, для розгортання центрів тероборони та надання допомоги  тимчасово переміщеним особам потрібна допомога волонтерів і благодійників.

"Більше 230 людей розселені. Сьогодні ще прямує автобус з Сіверооонецька – 41 дитина. Ми розгортаємо більше 10 тисяч місць саме у школах та інших пристосованих для цього приміщеннях. Проблем із розміщенням тимчасово переміщених осіб у Львівській області немає" – додав Козицький.

Нагадаємо, у Львові відкрили пункти допомоги, де збиратимуть речі, харчі, медикаменти. Львів’ян просять здавати кров для українських військових.

Також у львівських гуртожитках планують розселювати біженців з інших областей України, а на в’їзді до Львова та області встановлять блокпости.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.