Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Четвер, 5 травня 2022, 16:42

Козицький затвердив новий перелік проєктів, які мають стратегічне значення для Львівщини

Львівщина

У області змінили програму реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів через переселенців та релокацію підприємств з інших областей України.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №47/0/5-22ВА від 3 травня 2022 року.

Максим Козицький зніс зміни до програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області.

"З метою забезпечення належних умов проживання для внутрішньо переміщених осіб та працівників підприємств, переміщених з інших областей на територію Львівської області зобов'язую внести зміни до Програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, цим розпорядженням затверджено:

- новий перелік проєктів, які мають стратегічне значення для Львівської області на 2022 рік (будівництво залізничної станції у Рава-Руській – 4,4 млн грн);

- новий перелік об’єктів, що потребують відновлення та модернізації для розміщення внутрішньо переміщених осіб та працівників підприємств, переміщених з інших областей на територію Львівської області на 2022 рік.

Загалом на програму реалізації пріоритетних інфрастуктурних проєктів у Львівській області планують виділити 35 496 700 грн.

 

Нагадаємо, на підтримку переселенців у Львівській області передбачили 78 мільйонів гривень. ГО та установам Львівщини виплачуватимуть 30 гривень за розміщення переселенців впродовж одного дня.

Також 9 березня міський голова Львова Андрій Садовий порахував, що за два тижні війни Львів прийняв майже 200 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.