Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Фб Вікторії Довжик

Понеділок, 8 серпня 2022, 14:22

Садовий витратить майже 150 тисяч на протигази для своїх посіпак

Львівська міська рада

Департамент житлового господарства Львівської міськради замовив протигази за 148 тисяч гривень.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради оголосив тендер у системі ProZorro на фільтрувальні протигази, які переможець тендеру має постачати міськраді до 30 вересня 2022 року.

Аукціон стартує 11 серпня, а очікувана вартість послуг становить 148 500 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, загалом департамент житлового господарства та інфраструктури міськради замовив 30 фільтрувальних протигазів, що призначені для захисту очей, обличчя та органів дихання людини від токсичних випарів промислових небезпечних хімічних речовин, випарів ртуті, бойових отруйних речовин, радіоактивного пилу та біологічних агентів.

У комплексі до протигаза має йти й сумка, а товар повинен бути новим. Закупівля здійснюється коштом коштів міського бюджету Львова на 2022 рік.

Нагадаємо, у грудні 2019 року департамент житлового господарства та інфраструктури міськради очолив Олександр Одинець.

Додамо, на території області мають створити 28 номерних постів радіаційного та хімічного спостереження, 2 з яких знаходитимуться у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.