Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Одинець

city-adm.lviv.ua

Четвер, 19 грудня 2019, 10:17

Садовий призначив керівника департаменту житлового господарства Львівської міськради

Олександр Одинець

Олександр Одинець очолив департамент житлового господарства та інфраструктури.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відсьогодні директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради призначили Олександра Одинця, який з червня виконував обов’язки директора департаменту та був начальником управління інженерного господарства міськради.

Зазначимо, Олександр Одинець з 2015 року працював помічником першого заступника міського голови апарату виконкому міськради, а до цього він перебував на посаді спеціаліста планово-економічного відділу, економіста із договірно-претензійної роботи відділу договірно-претензійної роботи та обліку доходів.

З 2004 року Одинець був асистентом аудитора приватної аудиторської фірми "Явір".

Згідно із його декларацією про доходи за 2018 рік, Одинець заробив 322 523 грн зарплати, тримає 500 доларів готівки на 9 019 грн на рахунку у банку, їздить на авто Hyundai Accent LS 1998 року випуску. Його дружина, Наталія Одинець, має фірму "Рясне-Руське Водо-Житло-Сервіс".

Нагадаємо, до червня цього року департамент очолювала Ірина Маруняк, яку призначили заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.