Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 20 червня 2019, 12:58

Садовому призначили нових заступників

Андрій Садовий

Сергій Бабак, Ірина Маруняк та Галина Слічна стали новими заступниками Андрія Садового.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили на посади заступників міського голови та персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради. "За" проголосували 44 депутати.

Новими заступниками міського голови Львова Андрія Садового призначили:

- на посаду заступника міського голови з питань безпеки міста – Сергія Бабака;

- на посаду заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства – Ірину Маруняк;

- на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань – Галину Слічну.

Крім цього, депутати збільшили склад виконавчого комітету Львівської міської ради до 11 осіб: Садовий Андрій, Забарило Анатолій, Литвинюк Марта, Бабак Сергій, Васьків Геннадій, Маруняк Ірина, Москаленко Андрій, Слічна Галина, Дацків Ростислав, Кагітін Юрій та Печенко Орест.

Нагадаємо, 15 травня стало відомо, що Андрій Садовий номінуватиме на посади заступників міського голови Сергія Бабака, Ірину Маруняк та Галину Слічну. За словами Садового, посаду заступника з питань безпеки утворили 25 квітня і він вирішив, що її має очолити Сергій Бабак.

Додамо, Сергій Бабак був директором ТОВ "ПромГазІнвест" з 2008 до 2016 року та директором департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури Львівської міської ради з 2008 до квітня 2017 року.

Ірина Маруняк у 2006 році працювала головою Галицької районної адміністрації Львівської міської ради. З 2013 року до 2017 року перебувала на посаді голови Сихівської районної адміністрації, а у травні 2017 року її призначили директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Галину Слічну 22 січня 2015 року призначили директором департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. До цього вона працювала керівником управління освіти Львівської міськради, а також виконувала обов’язки директора департаменту гуманітарної політики міськради. У 2012 році Слічна очолювала відділ освіти Галицького району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.