Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 15 травня 2019, 13:31

Садовому забракло нових заступників

Андрій Садовий

Мер Львова Андрій Садовий номінуватиме на посади заступників міського голови Сергія Бабака, Ірину Маруняк та Галину Слічну.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий оголосив про намір номінувати на посади заступників міського голови Сергія Бабака, Ірину Маруняк та Галину Слічну.

Зокрема, Сергій Бабак зможе обійняти новостворену посаду заступника з питань безпеки, Ірина Маруняк –посаду заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства, яка стане вакантною, а Галина Слічній – посаду заступника міського голови з гуманітарних питань.

За словами Андрія Садового, посаду заступника з питань безпеки утворили на минулому пленарному засіданні. "Я довго вагався, кому цю посаду запропонувати, і в мене на сьогодні залишився лише один претендент — я запропонував цю посаду Сергію Богдановичу Бабаку, який довший час працював заступником з питань ЖКГ", – заявив Садовий.

Він також додав, що на вакансію заступника з питань житлово-комунального господарства номінуватиме Ірину Маруняк. "Тому що вона як керівник департаменту показала себе з якнайкращої сторони, і я переконаний, що вона зможе в повному об’ємі цю функцію виконувати", – запевнив Садовий.

Міський голова заявив, що функцію заступника міського голови з гуманітарних питань виконує Галина Слічна — керівник департаменту, тому він проситиме її прийняти пропозицію і перейти на посаду заступника міського голови.

Відтак, мер доручив відповідним підрозділам готувати проект ухвали щодо цих призначень.

Нагадаємо, у 2017 році заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак збільшив свою готівку до 2,5 млн грн у доларах і євро.

Нагадаємо, Сергій Бабак був директором ТОВ "ПромГазІнвест" з 2008 до 2016 року та директором департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури Львівської міської ради з 2008 до квітня 2017 року, був радником міського голови Львова Андрія Садового у 2007 році.

З квітня 2017 року Бабак є заступником міського голови Львова Андрія Садового з питань житлово-комунального господарства.

Також Бабак був директором департаменту корпоративного управління Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України", начальником відділу корпоративного управління та цінних паперів акціонерної енергопостачальної компанії "Київенерго".

У 2017 році директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк задекларувала 382 тис. грн доходу.

Ірина Маруняк за освітою юрист – закінчила ЛНУ ім. І. Франка, а у 2006 році працювала головою Галицької районної адміністрації Львівської міської ради. З 2013 року до 2017 року перебувала на посаді голови Сихівської районної адміністрації Львівської міської ради, є заступницею голови комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міськради.

У травні 2017 року її призначили директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Згідно з виборчим списком Самопомочі, на місцевих виборах у 2015 році була кандидатом у депутати до Львівської міської ради.

У 2017 році директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна задекларувала 372 тис. грн доходу та 228 тис. грн готівки.

Галину Слічну 22 січня 2015 року призначили директором департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. До цього вона працювала керівником управління освіти Львівської міськради, а також виконувала обов’язки директора департаменту гуманітарної політики міськради.

Наразі вона є в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань.

У 2012 році Галина Слічна очолювала відділ освіти Галицького району

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.