Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

озеро у Новому Милятині

busk-portal.com

Понеділок, 22 серпня 2022, 12:34

Орендар відмовився зробити безплатним вхід на озеро у Новому Милятині для місцевих

озеро у Новому Милятині

У селі Новий Милятин орендар зробив платним вхід на місцеве озеро для всіх місцевих мешканців у 30 гривень за годину.

Про це повідомляє Буський Медіа Портал у Telegram.

У селі Новий Милятин Буської ОТГ, після скандалу, який розгорівся через його рішення зробити платним вхід у 200 гривень на місцеве озеро для всіх без винятку мешканців у 200 гривень, включно з дітьми, орендар погодився зменшити ціну до 30 гривень за годину.

За словами міського голови Буська Ростислава Сліпця, після засідань ініціативної групи, яка була створена на загальних зборах сходу старостинського округу, орендар вніс пропозицію, щоб плата за вхід до водойми для мешканців Милятинського старостинського округу становила по 30 гривень з особи за годину. Також розглядалось пропозиція по 20 гривень, але орендар запевнив, що цьогорічний сезон буде по 30 гривень, а в наступному році, поруч з нинішнім озером, викопає для мешканців старостинського округу, інше озеро. Люди прийняли пропозицію.

Зазначимо, орендар на початку лютого цього року отримав дозвіл від громади села на облаштування озера – сірководневого гейзера, натомість мав організувати значні знижки для мешканців громади. Однак орендар та місцева влади свої обов'язки перед громадою проігнорували.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.