Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

news.volyninfo.com

Понеділок, 11 лютого 2013, 17:32

Футбольне поле для дітей на Липовій Алеї не забудовуватимуть – міський голова Львова

Футбольне поле на Липовій Алеї, 5, на якому тренуються понад 700 дітей шкільного віку з карпатівських шкіл та Академії, а також юнацька та молодіжна команди клубу, не будуть забудовувати.

В цьому на сьогоднішньому брифінгу запевнив міський голова Львова Андрій Садовий.

«На моє ім'я надійшов лист від керівника баскетбольного клубу Політехніка-Галичина і від керівника футбольного клубу Карпати пана Дедишина з двома підписами, де вони просять укласти з ними угоду на будівництво багатофункціонального спортивного комплексу за адресою Липова Алея, 5. Якщо ви читали ухвалу, то в ній написано: передбачити будівництво на Липовій Алеї, 5. Нема конкретизації, де будувати», – розповів міський голова.

Мер запевнив, що жодне дитяче поле забудовувати непотрібно і місто на таке не піде. Садовий також додав, що на сьогодні розглядаються ще декілька інших варіантів альтернативних. щоби не було катаклізмів, які місто переживало у 2007-2008 роках, коли йшла підготовка до Євро-2012, щоб не було дискусій.

Андрій Садовий додав: «Я би просив дітей не хвилюватися, хай займаються футболом, ніхто їх не образить».

Нагадаємо, 7 лютого депутати Львівської міськради ухвалили рішення про виділення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5 для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015» (площа ділянки – 2,7 га). Після цього почався скандал, оскільки ФК "Карпати" заперечують факт існування листа і обіцяють достроково відправити мера у відставку.

Нагадаємо, в червні минулого року тодішній директор департаменту з підготовки Львова до Євро-2012 Олег Засадний заявляв, що першочерговим об'єктом для будівництва комплексу до Євробаскету розглядається територія навколо стадіону «Арена Львів».

Він наголошував, що будівництвом багатопрофільного стадіону саме на цій території площею 200 га вже зацікавилось кілька компаній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.