Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

садовий андрій

krakow.wyborcza.pl

Середа, 9 листопада 2022, 11:36

Садовий готується купувати паливо у польських міст

садовий андрій

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у випадку потреби Львів буде купувати паливо у польських міст та попросив польських партнерів зробити відповідні запаси.

«Для великих міст Польщі було б достатньо накопичити приблизно по 500 тонн палива кожне. Нашій комунальній системі потрібно приблизно 60 тонн на день, щоб функціонувати на мінімальному рівні. Наголошую, ми не хочемо нічого безплатно. Ми це паливо будемо закуповувати, але найголовніше, щоб у разі потреби його можна було швидко доставити», - заявив він в інтерв’ю «Газеті виборчий. Краків».

Садовий пояснив, що місто має також власні запаси палива, адже готується до різних сценаріїв подальшого розвитку ситуації. 

Садовий також повідомив, що в міській лікарні в критичний момент можна буде налагодити роботу підземної лікарні на 100 ліжкомісць з окремим електропостачанням та операційною.

Нагадаємо, Андрій Садовий надіслав польським партнерам Львова листи з проханням допомогти місту генераторами та паливом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.