Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автобусні маршрути

Вівторок, 27 вересня 2022, 16:23

Козицький створив комісію з відбору інвесторів щодо впровадження е-квитка

автобусні маршрути

У області створили комісію з відбору інвесторів на впровадження електронного квитка у міжміських та приміських автобусних маршрутах.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 166/0/5-22 від 20 вересня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився створити конкурсну комісію з відбору інвестора для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області.

"Створити конкурсну комісію з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області незалежно від форми власності та затвердити її склад" – йдеться у розпорядженні.

Головою конкурсної комісії обрали заступника голови Львівської ОВА Юрія Бучка, а його заступником – заступника голови Львівської ОВА Олександра Кулепіна.

До скаду цієї комісії також увійшли: голова Львівського обласного відділення Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників" Іван Велійка, директор департаменту економічної політики адміністрації Степан Куйбіда, депутат Львівської облради з партії За майбутнє Тарас Подвірний.

Нагадаємо, у області триває відбір інвесторів на впровадження електронного квитка у міжміських та приміських автобусних маршрутах. Пакети документів для участі у відборі подали 5 інвестиційних компаній: ТОВ "МД Софт"; ТОВ "Смарт-Тікет Технолоджи"; ТОВ "Гіс-Сервіс"; ТзОВ "Ізі софт" та ТзОВ "Центральний маршрутизатор".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.