Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автостанція у Львові

Середа, 21 вересня 2022, 11:24

П'ять компаній зголосилися впроваджувати електронний квиток на Львівщині

автостанція у Львові

У області триває відбір інвесторів на впровадження електронного квитка у міжміських та приміських автобусних маршрутах.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 20 вересня, відбулося перше засідання конкурсної комісії з відбору інвестора для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області.

Пакети документів для участі у відбор подали 5 інвестиційних компаній: ТОВ "МД Софт"; ТОВ "Смарт-Тікет Технолоджи"; ТОВ "Гіс-Сервіс"; ТзОВ "Ізі софт" та ТзОВ "Центральний маршрутизатор".

"Засідання конкурсної комісії є першим та вкрай важливим для початку активної роботи над вибором інвестора, який стане оператором автоматизованих систем обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах нашої області. Нам вкрай важливо зробити оплату проїзду легким процесом, який передбачатиме розрахунок в автобусах у безготівковому вигляді, адже саме цей вид розрахунку в транспорті є надзвичайно актуальним та зручним" – наголосив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Нагадаємо, на початку серпня в області оголосили конкурс з відбору інвестора для впровадження електронного квитка у приміських та міжміських маршрутках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.