Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автостанція у Львові

Четвер, 4 серпня 2022, 14:20

На Львівщині стартував конкурс з впровадження е-квитка

автостанція у Львові

В області оголосили конкурс з відбору інвестора для впровадження електронного квитка у приміських та міжміських маршрутках.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 3 серпня, в області оголосили конкурс з відбору інвестора для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області.

Документи від інвесторів-претендентів прийматимуть до 9 вересня, а 20 вересня відбудеться конкурсних пропозицій.

Зазначимо, ще на початку лютого цього року у Львівській ОВА заявляли, що планують провести конкурс на визначення компанії, яка впроваджуватиме систему безоплатного проїзду та виконає роботи з встановлення валідаторів у транспорті.

Тоді усі роботи мали бути завершені до осені, а сам конкурс мав відбутися у березні, проте він не відбувся через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Додамо, на початку цього року у Львівській ОДА затвердили порядок функціонування електронного квитка на Львівщині, проєкт запровадження якого в області розробили ще у лютому 2021 року.

Згідно з ним, в області запровадять два типи електронних квитків − персоніфіковані для пільговиків та неперсоніфіковані (на передплачену кількість поїздок, на визначений термін дії та у вигляді електронного гаманця). Разом з електронним квитком функціонуватиме друкований квиток, який можна придбати в автоматах самообслуговування або при оплаті готівкою в водія.

Наприкінці січня також затвердили характеристики обладнання для впровадження електронного квитка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.