Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 23 грудня 2022, 14:45

Садовий заборонив алкоголікам та наркоманам заходити до Ратуші

Андрій Садовий

Андрій Садовий затвердив правила пропускного режиму до будівлі Львівської міськради.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрій Садового №467 від 21 грудня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився затвердити правила пропускного режиму до адміністративної будівлі Львівської міської ради, що на Площі Ринок, 1.

Згідно з документом, технічний персонал допускається у приміщення за посвідченнями перед початком робочого дня з 06:00 год і після закінчення робочого дня до 21:00 год. Прибирання службових приміщень проводиться при зачинених дверях кабінетів.

Велика і мала сесійна зали використовуються для службових потреб за попередньою реєстрацією з використанням системи електронного документообігу, а паління у приміщенні заборонено.

Щодо порядку пропускного режиму на міськради, то вхід до адмінбудівлі здійснюється у робочі дні з понеділка по четвер з 08:00 год до 18:00 год, у п’ятницю з 08:00 год до 17:00 год чи згідно з табелем-календарем.

Категорично забороняється вхід в адміністративну будівлю особам з ознаками алкогольного або наркотичного сп'яніння, а також особам зі зброєю, спеціальними засобами захисту, легкозаймистими, вибуховими, наркотичними, хімічними, отруйними речовинами та радіоактивними матеріалами.

Додамо, у 2021 році до будівель Львівської міськради впускали лише людей з Covid-сертифікатом та негативним ПЛР-тестом. Наразі в Україні на час дії воєнного стану скасували вимогу щодо наявності Covid-сертифікатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.