Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація площі Міцкевича

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 лютого 2023, 16:05

Клієнти Антонова паркуватимуть свої автівки біля Полтви

візуалізація площі Міцкевича

На площі Адама Міцкевича збудують підземний паркінг, організують пішохідну зону та змінять організацію руху транспорту.

У Львівській міській раді оприлюднили детальний план території у районі площі Адама Міцкевича, згідно з яким планують здійснити реконструкцію площі з прилеглими вулицями, організувати пішохідну зону, змінити організацію руху транспорту, облаштувати підземний паркінг з можливостями укриття й підземні контейнери для сміття.

Детальний план охоплює ділянку площею 1,665 га, де на площі А. Міцкевича ведеться будівництво готелю на 109 працівників та 143 місця, також адміністративної споруди на 300 місць з громадськими закладами на 180 місць.

Також тут планують облаштувати підземний паркінг на 40 авто та підземний сміттєзбірник, щоб забрати з площі неорганізовану стоянку та контейнери для сміття й влаштувати пішохідну зону на ділянці від пам'ятника Адаму Міцкевичу до площі перед катедрою.

Згідно з детальним планом, передбачається зменшення транспортного навантаження на центральну історичну частину міста, шляхом будівництва основного транспортного кільця, будівництва перехоплюючи стоянок на перетинах кільцевої магістралі з радіальними магістралями загальноміського значення Стрийською, Городоцькою, Б.Хмельницького.

Детальний план хочуть реалізувати протягом 10-15 років, однак перший етап планують виконати впродовж 3-7 років. 

З проханням про розроблення цього детального плану до Львівської міськради звернулася компанія ТзОВ "Центр розвитку нерухомості".

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться о 15:00 год 21 лютого у приміщенні Центру архітектури, дизайну та урбаністики "Порохова вежа", що на вул. Підвальна, 4. Громадське обговорення стартувало 9 лютого та триватиме по 10 березня 2023 року. 

Нагадаємо, 7 лютого 2020 року виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Центр розвитку нерухомості", фірмі власника АЗС ОККО Віталія Антонова, готелю на пл. А. Міцкевича, 9 у Львові.

Крім цього, Львівська міськрада планує надати фірмі Антонова ділянку для підземного паркінгу біля готелю на площі Міцкевича за 10 паркомісць для міста.

Додамо, у 2021 році Варіанти розмовляли про будівництво готелю на Міцкевича, 9 з директором "Центру розвитку нерухомості" Євгеном Зінов'євим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.