Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

енергозбереження

Середа, 15 лютого 2023, 12:16

Мешканці Львівщини обміняли понад 400 ламп розжарювання на LED-лампи

енергозбереження

Загалом за два тижні українці обміняли у відділеннях Укрпошти 5 мільйонів ламп.

Про це повідомила пресслужба АТ "Укрпошта".

Станом на 14 лютого, за два тижні з початку дії програми обміну ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи, українці обміняли у відділеннях Укрпошти 5 мільйонів ламп.

Зокрема, на Київщині обміняли 585 тисяч ламп, на Львівщині – 420 тисяч, на Дніпровщині – 410 тисяч, на Житомирщині – 220 тисяч, на Вінниччині – 248 тисяч, на Одещині – 237 тисяч, на Черкащині – 200 тисяч, на Хмельниччині – 204 тисяч.

Загалом Європейський Союз планує надати Україні 35 мільйонів LED-ламп.

Нагадаємо, програма з обміну ламп стартувала 30 січня в обласних центрах та у великих містах, а згодом поширилася на всі міста та селища. Наразі обмін ламп відбувається у 2237 відділеннях Укрпошти. А з 25 лютого жителі сіл також зможуть обміняти по 5 старих ламп розжарювання на стільки ж LED-ламп.

Зазначимо, за перший день в додатку "Дія" українці замовили 300 тисяч LED-ламп, безплатно обміняти які можна у відділеннях Укрпошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.