Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 13 червня 2023, 12:50

У Давидові збудують поштово-логістичний центр

Львівська ОВА забрала в Укрпошти земельну ділянку в Давидові для будівництва поштово-логістичного центру.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 98/0/5-23 від 23 травня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився припинити для "Укрпошти" право постійного користування земельною ділянкою площею 6 га у селі Давидів, де мають збудувати поштово-логістичний центр.

З проханням про припинення права власності на цю ділянку АТ "Укрпошта" звернулася до Львівської ОВА у травні цього року.

"Припинити право постійного користування АТ "Укрпошта" земельною ділянкою площею 6 га, що розташована на території Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку (для будівництва поштово-логістичного центру)" – йдеться у розпорядженні.

Додамо, у травні Львівська ОВА дозволила поділити землю під Львівським обласним центром зайнятості на три окремі ділянки та офіційно надала УКУ в постійне користування ділянку на вул. Стрийська, 35 для зведення конференц-залу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.