Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Центр зайнятості

Середа, 17 травня 2023, 15:37

Козицький дозволив Центру зайнятості розділили ділянку на Княгині Ольги

Центр зайнятості

Львівська ОВА дозволила поділити землю під Львівським обласним центром зайнятості на три окремі ділянки.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 91/0/5-23 від 8 травня 2023 року.

Максим Козицький затвердив технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 1,0526 га, де знаходиться Львівський обласний центр зайнятості.

З проханням розділити одну земельну ділянку на три ділянки Львівський обласний центр зайнятості звернувся до Львівської ОВА ще у жовтні 2021 року.

"Затвердити Львівському обласному центру зайнятості технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 1,0526 га, що розташована за адресою: вул. Княгині Ольги, 122, м. Львів, на три земельні ділянки: площею 0,0005 га, площею 0,4282 га, площею 0,6239 га для обслуговування будівель центру" – йдеться у розпорядженні.

Наразі Львівський обласний центр зайнятості має забезпечити державну реєстрацію речових прав на земельні ділянки, утворені в результаті поділу.

Додамо, у лютому цього року Львівська ОВА дозволила ДПС Львівщини розділити земельну ділянку на вул. Стрийська, 35 на дві ділянки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.